Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Proizvodi : Predgrejači

Predgrejači su namenjeni za predgrevanje dizel motora u zimskim uslovima i automatsko održavanje radne temperature dizel motora u temperaturnom režimu 78°C - 73°C.

Pored osnovne namene predgrevanja dizel motora, predgrejači se koriste za zagrevanje putničkog i teretnog prostora pokretnih drumskih, železničkih i specijalnih vozila. Predgrejači imaju izuzetno veliku primenu za održavanje radne temperature raznih ulja, parafina pri redovnom transportu u cisternama kao i kod vatrogasnih vozila za grejanje cisterni sa penom za gašenje požara u zimskim uslovima.U redovnoj proizvodnji postoje tri modela zavisno od toplotne snage: 23kW, 30kW i 35kW.Pored osnovna tri modela u zavisnosti od toplotne snage postoje i dve verzije u zavisnosti od sistema regulacije temperaturnog režima rada predgrejača.

1. THERMO verzija koristi elektronski radni termostat koji je direktno ugrađen na toplotni izmenjivač (komoru).Obrada podataka temperature vrši se u samom programatoru (upravljačko kontrolnoj jedinici predgrejača). Radna temperatura predgrejača je standardna, uključenje predgrejača je na 73°C a isključenje na 78°C.

2. DBW verzija koristi bimetalni radni termostat koji je indirektno ugrađen na toplotni izmenjivač (komoru). Bimetalni radni termostat posredno upravlja radom predgrejača pomoću programatora (upravljačko kontrolne jedinice). Radna temperatura predgrejača je standardna, uključenje predgrejača je na 73°C, a isključenje na 78°C.osmrtnice osmrtnic livno smrtovnice visoko smrtovnice bihac

Proizvodi u ovoj kategoriji:
THERMO300.PL
Format: Adobe PDF - 1.8mb
DBW300.PL
Format: Adobe PDF - 1.8mb

Download kataloga:
Katalog proizvoda
Format: Adobe PDF - 45.5mb
Katalog rezervnih delova - grejanje
Format: Adobe PDF - 33.7mb
Katalog rezervnih delova klima uređaja
Format: Adobe PDF - 25.3mb
Katalog SPAL 2016
Format: Adobe PDF - 18.5mb