Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O Nama

PNEUMO-LOGIC D.O.O. je preduzeće specijalizovano za proizvodnju sistema za grejanje i klimatizaciju autobusa, kamiona, železničkih i specijalnih vozila, promet i usluge.
PNEUMO-LOGIC je početkom 1992. osnovao Bogdan Jocić dipl.maš.ing. Do danas je uspeo da se nametne kao lider u svojoj oblasti poslovanja na tržištima u Srbiji i zemljama bivše Jugoslavije.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Svoje pozicije i ugled gradili smo naporno i strpljivo, isključivo sopstvenim kapitalom i veoma napornim radom u proteklih 18 godina. Danas PNEUMO-LOGIC zapošljava više od 40 visoko obrazovanih i kvalifikovanih radnika. Poseban akcenat je na stalnom usavršavanju stručnog kadra i podizanju kvaliteta na još viši nivo.
Primena savremenih tehnologija u proizvodnji omogućava PNEUMO-LOGIC-u održavanje visokog kvaliteta proizvoda i osvajanje novih proizvoda, na zahtev kupca u najkraćem roku.

Osnovu mašinskog parka čine kompjuterski upravljane (CNC) mašine za obradu metala, glodalice, strugovi, punch prese, abkant i ekscentar prese... Savremeno opremljena odelenja bravarije i montaže kao i elektro odeljenje.
Veliki broj zaposlenih svih struka, ljubazno i stručno osoblje, precizna dostava robe, uz negovanje kvaliteta proizvoda odlike su PNEUMO-LOGIC-a. Preporuke naših kupaca najbolje oslikavaju naš odnos prema radu i naš ugled na tržištu.osmrtnice osmrtnic livno smrtovnice visoko smrtovnice bihac